Brezplačno usposabljanje - »Vodja skupine v proizvodnji«, Ljubljana

Brezplačno usposabljanje - »Vodja skupine v proizvodnji«, Ljubljana

01. 02. 2022

Datum: od 7. do 15. marca 2022

Kraj: CPU Center za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana

V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc (namenjen vsem starejšim od 45 let s srednje poklicno ali nižjo izobrazbo) vas vabijo na brezplačno usposabljanje, ki prinaša potrebno poklicno znanje s področja vodenja proizvodnje.

Usposabljanje bo trajalo od 7. do 15. marca 2022 na CPU.

Dobro usposobljen vodja skupine je ključnega pomena za vsako proizvodnjo, saj v prvi vrsti skrbi, da vsi postopki tečejo brez zastojev. Z ustreznimi koraki in uporabo sodobnih metod lahko uspešno uvedete določene spremembe, ki prinašajo prihranke: skrajšajo čas proizvodnje, znižajo stroške in zmanjšajo zaloge.

Vodje v proizvodnji morajo biti sposobni slediti trendu sprememb, katerih osnovna ideja je racionalizacija procesov, vitka proizvodnja, uvajanje novih metod spremljanja proizvodnje, kar vse vodi do znižanja stroškov ter povečanja konkurenčnosti.

Program usposabljanja obsega naslednjega modula:

  • MODUL 1: METODE IN TEHNIKE VITKE PROIZVODNJE
  • MODUL 2: MEHKE VEŠČINE VODENJA

Udeleženci bodo obravnavali tudi uspešno izvedene projekte s predstavljenimi rezultati, tako v operativnem kot v ekonomskem smislu.

Predavatelja:

  • Bojan Fišinger, ing. stroj., black belt, je strokovnjak na področju metode in tehnike vitke proizvodnje s prakso iz proizvodnje ter številnimi uspešno vpeljanimi primeri optimizacije.
  • Vladimir Pirc, dipl. org. dela, z dolgoletnimi izkušnjami iz proizvodnje ter predavateljskim stažem od leta 1995. Angažiran je predvsem pri usposabljanju za vodenje, z namenom zviševanja zadnjih učinkov za uspešnost in uspešnost njihovih sodelavcev.

Izkoristite priložnost in v intenzivni brezplačni trening vključite vaše vodstvo v proizvodnji in vse, ki se pripravljajo na prevzem.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj