Brezplačna spletna delavnica - »Kako učinkovito digitalizirati proizvodne procese?«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako učinkovito digitalizirati proizvodne procese?«

25. 01. 2022

Datum: 2. februar 2022, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

SPOT Svetovanje Primorsko - Notranjske regije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Regionalno zbornico Postojna vas vabijo na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Kako učinkovito digitalizirati proizvodne procese?«.

Na delavnici vam bodo odgovorili na mnoga vprašanja kaj je cilj digitalizacije proizvodnih procesov, zakaj je digitalna transformacija pomembna naložba v prihodnosti, kakšen je pomen ima integracija in povezljivost sistemov, kakšen ima pomen integracija in povezljivost sistemov, kaj je temelj digitaliziranih proizvodnih procesov, kako lahko z digitalizacijo povečamo produktivnost, kako izgleda digitalna transformacija v praksi, kateri razpisi bodo na voljo v letu 2022 za digitalizacijo,...

Izvajalec delavnice: Kolektor Sisteh, d.o.o. ima več kot 30 letne globalne izkušnje s področja digitalizacije in sistemov vodenja proizvodnih procesov. V okviru svoje dejavnosti vzpostavlja partnerstva z podjetji in jim pomaga na poti digitalizacije proizvodnih procesov. Poleg svetovanja in priprave digitalnih strategij je njegova dejavnost usmerjena predvsem na uvedbo lastne rešitve Sinapro.IIoT, ki predstavlja sistem za upravljanje proizvodnje oz. »Manufacturing Execution System« (MES). Slednja deluje kot Industrijska IoT platforma v oblaku in z vsemi svojimi MES/MOM funkcionalnostmi omogoča popolno izvajanje vseh funkcij pametne tovarne.

Optimizator, d.o.o. je specializirana za pridobivanje povratnih in nepovratnih sredstev ter ima dolgoletne izkušnje s področja financiranja. Ožjo ekipo predstavlja nekdanji vodstveni kader razvojno proizvodnega podjetja, ki je 7 let zaporedoma dosegalo 50 do 100% rast. Zaradi pridobljenih praktičnih izkušenj razumejo dejanske izzive podjetij sodobnega časa.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj