Brezplačni spletni seminar - »Start-tourism-up: Trendi v turizmu«

Brezplačni spletni seminar - »Start-tourism-up: Trendi v turizmu«

25. 01. 2022

Datum: 26. januar 2022, ob 16.30 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Na brezplačnem spletnem seminarju boste izvedeli več o smernicah, ki nam jih narekujejo trendi, strategije EU in države in Primorsko-notranjske regije, ukrepi po epidemiji COVID-19 in nenazadnje tudi kupci, ki so ključnega pomena za uspeh vsakega podjetja.

Predstavili vam bodo rezultate razvoja turizma do danes, prediskutirali boste, kako močno je epidemija COVID-19 zaznamovala turistično panogo in kakšni so načrti države glede okrevanja, kakšne finančne pomoči in razpise se predvideva itd.

Z vami bo predavateljica dr. Ljubica Knežević Cvelbar z gosti

Dr. Ljubica Knežević Cvelbar je redna profesorica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in gostujoča profesorica na več kot 30-ih univerzah po vsem svetu. Dr. Ljubica Knežević Cvelbar ima 15 let akademskih in poklicnih izkušenj kot profesorica, raziskovalka in svetovalka. Sodelovala je, kot raziskovalka ali svetovalka. Objavila je več kot 40 člankov v strokovnih revijah za turizem, vključno s svetovno najprepoznavnejšimi, kot so: Journal of Travel Research, Annals of Tourism Research in Journal of Sustainable Tourism. Njeno raziskovalno delo je pomembno vplivalo na trajnostni razvoj turizma na svetovni ravni in je bilo nagrajeno z najpomembnejšimi mednarodnimi znanstvenimi nagradami v turizmu.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 25. 1. 2022. Prednost pri prijavi imajo udeleženci programa Start-tourism up!

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj