Brezplačna tridnevna spletna delavnica - »SEO optimizacija za rast prodaje«

Brezplačna tridnevna spletna delavnica - »SEO optimizacija za rast prodaje«

21. 12. 2021

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 12. do 26. januarja 2022

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Če želiš, da se tvoja spletna stran pojavi med prvimi pozicijami na Googlu, potem se moraš poglobiti v SEO - search engine optimization. Bolj si na vrhu, bolj ti uporabniki zaupajo, predvsem pa več klikajo na povezavo do tvoje spletne strani.

A dobra optimizacija spletne strani ni mačji kašelj. Razumeti moraš, kako deluje Googlov pajek (avtomatiziran iskalnik, ki poišče strani na spletu in jih indeksira, preverja povezave,…), da lahko čim bolje napišeš META NASLOV, META OPIS, uporabiš prave KLJUČNE BESEDE ter kvalitetno izvedeš on-site ter off-site optimizacijo.

Prijavi se v praktični program z enim izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji, Petrom Mesarcem. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let, analitiko najrazličnejših spletnih strani je že odpiral na precej različnih pozicijah: kot naročnik, lastnik podjetja in kot agencija.

Program bo razdeljen na tri 3-urne delavnice, ki bodo obsegale teoretični in praktični del (Peter vse razlaga skozi primere), na koncu vsakega srečanja ti bo dal DOMAČO NALOGO in ob naslednjem snidenju preveril tvojo uspešnost. Delali boste torej konkretno na svoji spletni strani in jo po korakih optimizirali.

  • Delavnica 1: 12. januar 2022, ob 13.00 uri

Analiza ključnih besed in on-site optimizacija - Pogledali boste vaše analize ključnih besed oziroma spoznali, kako jih pripraviti in uporabiti za optimizacijo vaših najpomembnejših obstoječih strani.

  • Delavnica 2: 19 januar 2022, ob 14.00 uri

Priprava novih vsebin in tehnična optimizacija - Kako najdeš nove ključne besede za tematike, ki jih še nimaš na spletni strani in hitri nasveti, kako bolje sprogramirati svojo spletno stran.

  • Delavnica 3: 26. januar 2022, ob 13.00 uri

Povratne povezave in analitika - Kako meriti uspešnost in dobiti dobre povratne povezave.

Pogoji za sodelovanje

S prijavo v program se zavezuješ k udeležbi vseh treh delavnic. Udeležba samo na posamezni delavnici ni možna.

Maksimalno število udeležencev je 5 podjetij (lahko sta prisotna več kot en član tima, a delamo le na 5 spletnih straneh).

Prijave zbirajo do 5. januarja 2022. Odločitev o izboru udeležencev sporočijo 7. januarja.

Prednost pri izboru imajo inkubirana podjetja Tovarne podjemov in inovativna startup ter scaleup podjetja.

Kdo je Peter Mesarec?

Peter je eden izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji, predavatelj na številnih dogodkih po Sloveniji in v tujini ter avtor več knjig na temo spletnega marketinga. V preteklosti je opravljal vlogo vodje SEO oddelka na Red Orbitu, delal na Malih junakih, danes deluje kot marketinški svetovalec. Trenutno svetuje slovenskim in tujim podjetjem, takšnim s 1.000 € prihodki na mesec in takšnim s 30.000 € prihodkov na dan. Pri svojem delu največjo pozornost posveča SEO optimizaciji za iskalnike in vsebinskemu marketingu. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let. Vodil je že številne oglaševalske kampanje, pripravljal strategije in jih izvajal. Če se želiš z njim povezati, ga obišči na seos.si.

Program je brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj