Poslovno sodelovanje - 21. 12. 2021

Poslovno sodelovanje - 21. 12. 2021

21. 12. 2021

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRDE20200610001

Nemško podjetje je postalo eden vodilnih evropskih proizvajalcev finih ščetk. Izdelki podjetja se uporabljajo za lase in telo, gospodinjstvo in hišne ljubljenčke.  Podjetje išče proizvajalca v okviru sporazuma o proizvodnji, da bi pokrilo svoje dodatne potrebe po materialu.

Oddaja interesa

BRFR20211123001

Francosko MSP je izumilo in oblikovalo sistem ročnih vozičkov, ki se pritrdijo na držalo in olajšajo peš prevoz blaga. Njegovi ročaji uravnavajo hitrost vožnje naprej in po potrebi omogočajo zaviranje. MSP išče industrijskega partnerja, specializiranega za zgibanje kovinskih cevi (jeklenih ali aluminijastih), varjenje in prilagajanje mehanskih delov (zavorni sistem). Iščete dolgoročnega partnerja iz vzhodne Evrope za sklenitev proizvodnega sporazuma, ki bo na začetku izdelal prototip.

Oddaja interesa

BRIT20211203001

Italijansko obrtniško podjetje, ki izdeluje dodatke, predmete in pohištvene elemente s predelavo tehničnih materialov, odrezkov in proizvodnih odpadkov, išče dve vrsti dobaviteljev: dobavitelji za surovine, potrebne v proizvodnem procesu (zadrge, jermeni itd. ) ter dobavitelji za zunanje tkanine, pvc, rabljena jadra ali odrezke iz jadrnic. Sodelovanje s partnerji bo temeljilo na podlagi dobaviteljskega sporazuma.

Oddaja interesa

BRUK20211126001

Novo proizvodno podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki oblikuje kozmetične gele na osnovi ocetne in jabolčne kisline, išče okolju prijaznega dobavitelja embalaže na podlagi dobaviteljske pogodbe.

Oddaja interesa

BRUK20211104001

Zdravstveno podjetje iz Združenega kraljestva išče lepilne trakove z medicinskimi nalepkami za magnete. Magneti se s pomočjo nalepk ali obližev nanesejo neposredno na kožo za zmanjšanje simptomov menopavze. Podjetje želi podpisati pogodbo o dobavi ali proizvodnji z ustrezno registriranim in revidiranim podjetjem za oskrbo z zdravili.

Oddaja interesa

BRCN20211126001

Kitajsko podjetje, ustanovljeno v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, je podružnica velikega proizvajalca energetske opreme v državni lasti. Podjetje zdaj pri tujih dobaviteljih išče sistem za shranjevanje in prevoz vodika brez visokega tlaka. Upa, da bo s potrjenim tujim dobaviteljem sistema podpisala sporazum o dobavi s tehnično pomočjo.

Oddaja interesa

BRPL20211125001

Poljsko podjetje, ki proizvaja elektrotehnične izdelke, išče podjetje, ki se ukvarja s cinkanjem bakrenih trakov in želi skleniti sodelovanje na podlagi podizvajalstva.

Oddaja interesa

BORS20201210001

Srbsko podjetje proizvaja prehranska dopolnila iz medicinske konoplje na osnovi kanabidiola (CBD) s polnim spektrom olja. Glavno sestavino, olje CBD, proizvaja slovensko partnersko podjetje v Evropski uniji. Podjetje proizvaja šest izdelkov, od katerih so štirje namenjeni ljudem, dva dodatka pa sta namenjena hišnim ljubljenčkom (psom in mačkam). Podjetje išče partnerje, s katerimi bi lahko sodelovalo na podlagi pogodb o distribuciji ali komercialnem zastopanju.

Oddaja interesa

BOLV20211206001

Podjetje s sedežem v Latviji ponuja izdelavo savn, glamping hišic, zunanjih masažnih kadi in lesenega pohištva. Izdelki podjetja se lahko uporabljajo tako za izboljšanje zasebne lastnine kot tudi za razvoj obstoječega ali novega gostinstva na področju glampinga in kampiranja. Poudarek je na edinstvenosti vsakega naročila, vključno s konstruktivno rešitvijo in notranjostjo, prilagojeno potrebam vsake stranke. Latvijsko podjetje išče distribucijske partnerje v Evropi.

Oddaja interesa

BOMT20201126002

Malteško podjetje, ustanovljeno leta 2001, je specializirano za registracijo ladij in jaht, ustanavljanje podjetij, ekonomske študije, ocene izvedljivosti in sposobnosti preživetja ter pomoč pri projektih na področju ladijskega prometa, povezanih z EU. Zainteresirani so za zagotavljanje tehničnih in raziskovalnih storitev za pomorsko in logistično industrijo. Iščejo partnerje za sodelovanje v okviru sporazumov o storitvah in zunanjem izvajanju.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Izolska vrata 2, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj