Brezplačni spletni dogodek - »Uvod v prodajo na Etsy«

Brezplačni spletni dogodek - »Uvod v prodajo na Etsy«

14. 12. 2021

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. januar 2022, od 14.00 do 17.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Etsy je spletna platforma, ki omogoča umetnikom, obrtnikom in ustvarjalcem prodajo svojih ročno izdelanih, unikatnih kosov oblačil, nakita, dekorja za dom, umetniških izdelkov, igrač in še mnogo več.

Trenutno je na njej aktivnih več kot 1,5 milijona uporabnikov, ki svoje izdelke prodajajo več kot 21,7 milijonom aktivnim kupcem.

Je Etsy tudi zate?

Pridi na delavnico in s pomočjo informacij, s katerimi bo postregla predavateljica Anita Česnik Mažgon, sprejmi odločitev, ali je Etsy primerna pot zate. Da bo odločitev še lažja, bo predstavila tudi Amazon Handmade, Ebay ter druge kanale za spletno prodajo tovrstnih izdelkov.

Kaj te bodo naučili?

  • kako preko spleta prodajati svoje izdelke,
  • po katerih kanalih lahko prodajaš svoje kreativne izdelke in kako se kanali med seboj razlikujejo (Amazon Handmade, Ebay, Society 6, lastna spletna trgovina, …),
  • kaj je Etsy,
  • za koga je platforma Etsy primerna,
  • kakšni so stroški prodaje na Etsyj-u,
  • kaj potrebuješ za prodajo na Etsy-ju,
  • kako postaviti ceno izdelku,
  • kako pošiljati izdelke.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite preveriti, ali je platforma Etsy primerna za prodajo vaših izdelkov. Za vse, ki boste prepoznali svojo priložnost na Etsy-ju, bodo v nadaljevanju izvedli program 3 delavnic. Na njih te bodo opremili s praktičnim znanjem za vzpostavitev Etsy trgovine. Prijava v program bo možna po tej delavnici.

Kdo je Anita Česnik Mažgon?

Anita je lastnica in ustanoviteljica blagovne znamke »All Little Rockstars«, ki jo je kot »hobi podjetje« ustanovila leta 2012 z odprtjem prve spletne trgovine na platformi Etsy. Od leta 2018 je v podjetju tudi zaposlena. Leta 2015 je v Novi Gorici ponovno na test postavila svojo inovativnost in se udeležila Start up vikenda. S svojim inovativnim predlogom, kvačkano zibelko »Feather nest«, je na koncu zmagala.

Poleg prodaje na Etsy-ju  že od leta 2017 predava »Osnove prodaje na Etsy-ju« in izvaja delavnice »Etsy SEO« širom Slovenije. Številnim ustvarjalcem je že pomagala do odprtja ali izboljšanja svoje trgovine na Etsy-ju. Je tudi ustanoviteljica in administratorka Facebook skupine »Slovenski Etsy podjetniki«, ki šteje preko 4000 članov.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj