Brezplačni spletni tečaj - »CANVA za BIZNIS« z Jernejo Milost

Brezplačni spletni tečaj - »CANVA za BIZNIS« z Jernejo Milost

23. 11. 2021

Datum: 23. november 2021, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Enostavno, brezplačno in priročno oblikovalsko orodje za (mala) podjetja ali posameznike!

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

  • Za marketingaše, ki potrebujete enostavno razumljivo grafično orodje za vse vrste kreativ/objav/oglasov (za družbena omrežja, blog, spletno stran, PDF ali e-gradiva)
  • Za vse male podjetnike/-ce, ki gradite svoj osebni brand, spletno podobo, skrbite za spletno stran, vsebino in objave na družbenih omrežjih
  • Za vse organizacije ali posameznike, ki potrebujete kakršnakoli informativna ali marketinška gradiva (v print ali digitalni obliki)
  • Za vse, ki nimate znanja o grafičnem oblikovanju ali denarnih sredstev za sodelovanje s strokovnjakom na tem področju, je Canva odlična alternativa za dosego profesionalnega videza objav in gradiv.

Več o tečaju

O predavateljici Jerneji Milost: Raziskovalka po duši in marketingašica v praksi. Veščine in znanja na področju komunikacije, prodaje ter marketinga sem pilila v večletni B2C prodaji, raznolikih projektih, organizaciji dogodkov ter na lastni podjetniški poti. Področje mojega dela ter ustvarjanja je vizualni, iskalni digitalni marketing ter družbena omrežja, o čemer predavam, izvajam delavnice ter pomagam tistim, ki potrebujejo raznolike podjetniške veščine.

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj