Brezplačna spletna delavnica - »Drugačni od konkurence«

Brezplačna spletna delavnica - »Drugačni od konkurence«

16. 11. 2021

Datum: 25. november 2021, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Kako biti boljši od drugih na trgu? Drugačni, da, ampak kako?

Na delavnici si boste pogledali marketinško tehniko, osnovo za dobro oglaševanje in pameten razvoj produktov Pozicioniranje in diferenciacija.

Udeleženci boste spoznali številne primere in na podlagi formule (!) skušali diferenciirati svoje produkte/podjetje tudi sami. 100% praktična in izzivalna delavnica.

O izvajalcu: Blaž je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Blaž je diplomiral iz Sociologije in menedžmenta človeških virov. Je avtor knjige “Imagine This - The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment,” ki je marca 2018 izšla pri danski založbi Rollespilsakademiet.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj