Brezplačni spletni posvet - »Pogled v prihodnost vodenja«

Brezplačni spletni posvet - »Pogled v prihodnost vodenja«

16. 11. 2021

Datum: 18. november 2021, od 16.00 do 18.30 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Fakulteta za organizacijske študije Novo mesto vabi na brezplačni spletni posvet, kjer se bo razpravljalo o tem, katere spremembe so vodje vpeljali pri svojem vodenju v času COVID, katere spremembe bodo obdržali v obdobju po COVID, katere so tiste značilnosti procesa vodenja, ki bodo najbolj pomembne za vodenje v »post COVID« obdobju, katere značilnosti vodje bodo najbolj iskane pri kadrovanju vodij v »post COVID« obdobju in kako so te značilnosti drugačne od (ali podobne) značilnosti, ki se jih je v obdobju pred COVID-om iskalo pri kandidatih za vodje.

V sklopu posveta bo tudi uradno odprtje Mednarodnega transdisciplinarnega raziskovalnega centra za razvoj in odličnost vodenja »Leadership Excellence and Development - LEAD« (ITRC LEAD) na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu. ITRC LEAD bo spodbujal doseganje raziskovalne in izobraževalne odličnosti na področju vodenja.

Predavatelji: doc. dr. (EdD, VB) Tatjana Dragovič Andersen, Nika Kovač, Sandra Stewart, Gregor Sepaher, Mojca Novak, Sonja Gole, doc. dr. Tatjana Mlakar, Steven Day.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 16. 11. 2021

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj