Brezplačni spletni dogodek - »Spretnosti, ki podpirajo izvajanje socialnega dialoga« - SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti

Brezplačni spletni dogodek - »Spretnosti, ki podpirajo izvajanje socialnega dialoga« - SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti

19. 10. 2021

Datum: 2. in 3. november 2021

Kraj: na spletu

Ekipa GZS ZGIGM v sodelovanju z ekipo predstavnika gradbenih delodajalcev OSEOK s Cipra vabi 2. in 3. novembra 2021 na brezplačni spletni dogodek - »Spretnosti, ki podpirajo izvajanje socialnega dialoga« - SUSODCO dan za krepitev usposobljenosti.

Namenjen je organizacijam delodajalcev, sindikatom in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni.

Dogodek je četrti in zadnji v okviru dvoletne iniciative #SuSodCo (2020-2021), katerega cilj je partnerje socialnega dialoga v gradbenih dejavnostih opremiti s ključnimi zmogljivostmi za podporo industrijskim odnosom v srednji in jugovzhodni Evropi.

Tokrat bodo udeleženci pridobili nova znanja s področja pogajanj in komunikacijskih veščin ter znanja in védenja, pomembna za uspešne prijave za sredstva EU (s strani Jérôme Schröder Dumont).

Predavateljica tudi Metka Penko Natlačen, namestnica direktorja Pravne službe GZS in vodja uspešnega projekta Krepitev kompetenc socialnih partnerjev v kolektivnem dogovarjanju 2017-2021.

Trenerka na delavnici in moderatorica Pagona S. Liggou,CHRM, CSO, MyCHRMA.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj