Brezplačna delavnica - »Koraki do uspešne prodaje na Amazonu«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Koraki do uspešne prodaje na Amazonu«, Maribor

12. 10. 2021

Datum: 14. oktober 2021, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, Maribor

Namen delavnice je predstaviti kako kreirati račun na Amazonu, kako pripraviti tržno analizo, pomembnost dobrega »listinga«, marketing in gradnjo blagovne znamke na Amazonu, optimizacijo logistike ter osebno izkušnjo s prodajo na Amazonu.

Amazon, ki se je razvil iz prodajalca knjig, je danes največji spletni trgovec, ki v ZDA izvede več kot 50 % vseh spletnih nakupov, v Evropi nekoliko manj, med 27 % in 40 %. Njegova rast je izjemna in se bo iz leta v leto le še povečevala. Je trgovec, ki je vedno korak pred konkurenco, saj neprestano ponuja nove storitve, s katerimi razvaja svoje kupce in dviguje stopnjo zaupanja.

Še dve dejstvi, zakaj Amazon in zakaj je morda tudi tvoj dobičkonosni kanal prodaje – Amazon v Evropi načrtuje odprtje kar 1300 novih skladišč, s katerimi želi storitev Prime Now z dostavo v 2 urah približati evropskim kupcem. In še - kupci na Amazonu zapravijo 5-krat več kot na eBay-u.

Potencial Amazona že 3 leta izkorišča tudi slovenski podjetnik Nik Vene, ki pravi, da mu je glavni preboj na trg uspel prav s sklenjenim partnerstvom z Amazonom. Z njim so celotno prodajo povečali za 300 odstotkov.

Pridi na delavnico z Nikom, kjer ti bo skozi svojo izkušnjo predstavil vse aspekte poslovanja in prodaje na Amazonu, vključno s priporočili in z napakami, ki so jih naredili v zadnjih letih.

Kaj se boš naučil?

  • Kako kreirati račun na Amazonu,
  • kako pripraviti tržno analizo,
  • pomembnost dobrega »listinga«,
  • marketing in gradnja blagovne znamke na Amazonu,
  • optimizacija logistike,
  • Nik ti bo povedal svojo celotno izkušnjo s prodajo na Amazonu.

Kdo je Nik Vene?

Nik Vene je ustanovitelj in direktor podjetja NV Holders, ki se je v 2014 trgu predstavilo z izvirnim držalcem za srajce T-Holder. Z njim in njegovo izboljšano različico je podjetje uspešno zbralo sredstva na Kickstarterju, kasneje se podalo še v razvoj držalca, namenjenega nežnejšemu spolu.

Poleg lastne spletne trgovine zelo uspešno prodaja izdelke tudi na spletni platformi Amazon in v svoji panogi predstavlja enega izmed vodilnih prodajalcev.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj