Odprte brezplačne priložnosti razvoja za startupe v EIT Raw Materials

Odprte brezplačne priložnosti razvoja za startupe v EIT Raw Materials

31. 08. 2021

Vir in informacije: Ljubljanski univerzitetni inkubator, http://lui.si/

Na področju trajnostne pridelave, uporabe in predelave surovin (minerali, kovine in napredni materiali) je v sklopu skupnosti Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo na področju surovin, EIT RawMaterials, odprtih nekaj odličnih priložnosti za razvoj inovacij. Gre za brezplačne programe, namenjene startupom in malim do srednje velikim podjetjem:

  • Booster - Program spodbujanja oblikovanih skupin/startupov/podjetij s stopnjo razvitosti TRL4 (preverjenost v laboratoriju) v sektorju surovin, s podporo v višini 60.000€. Več o tem: https://eitrawmaterials.eu/booster-call/. Rok prijav je 3. 9. 2021.
  • Regional Innovation Competition 2021 - Tekmovanje za startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Udeležence čakajo delavnice, mentorstva in denarne nagrade za prva tri mesta. Več o tem na: https://eitrawmaterials.eu/regional-innovation-competition-2021/. Rok prijav je 28. 9. 2021.

Dodatne informacije: Za morebitna dodatna vprašanja glede programov se lahko interesenti obrnejo na e-naslov: spela.rozman-dolenc@lui.uni-lj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj