Natečaj za oblikovanje plakete Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva

Natečaj za oblikovanje plakete Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva

31. 08. 2021

Vir in informacije: Regionalna gospodarska zbornica Celje, 26. 8. 2021, https://rgzc.gzs.si/

Slovenija letos predseduje Svetu Evropske unije. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v času Evropskega tedna malih in srednje velikih podjetij (MSP) v sodelovanju z Evropsko komisijo organizira Skupščino MSP (SME Assembly), ki je največji dogodek, namenjen malim in srednje velikim podjetjem v Evropski uniji.

Skupščina MSP bo potekala v času od 15. 11. do 17. 11. 2021 v Portorožu.

Več o dogodku najdete na spletnih straneh: https://ec.europa.eu/growth/smes/sme-strategy/sme-assembly_en in https://ec.europa.eu/growth/smes/supporting-entrepreneurship/enterprise-promotion-awards_en.

Kot predsedujoča država imamo čast, da promoviramo slovenska mala in srednje velika podjetja na tako velikem dogodku, kot je Skupščina MSP, kjer letos pričakujejo več kot 500 udeležencev. 

Želijo si, da bi bila letošnja plaketa, ki bo podeljena na razglasitvi Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva, izdelek slovenskih obrtnikov, podjetnikov, mladih ali drugih zainteresiranih, ter bi odražala del naše bogate kulturne dediščine in bila v skladu s celostno grafično podobo dogodka.

K natečaju za oblikovanje in izdelavo plakete so vabljeni obrtniki, podjetniki, mladi (po starosti in po srcu!) ter drugi zainteresirani.

Rok za oddajo idejnih predlogov plakete je 17. september 2021.

Natečaj je objavljen na spletni strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Dodatne informacije: Za več informacije se lahko zainteresirani obrnejo na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Sektor za podjetništvo, Kontaktna oseba: Darja Osvald, Tel: +386 (0)1 400 31 70, e-naslov: eu2021si.smea@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj