Brezplačna delavnica - »Razbijanje mitov o mladih v podjetništvu«, Logatec

Brezplačna delavnica - »Razbijanje mitov o mladih v podjetništvu«, Logatec

17. 08. 2021

Datum: 25. avgust 2021, od 18.30 do 20.00 ure

Kraj: Narodni dom Logatec, Tržaška cesta 44, Logatec

Območna obrtno-podjetniška zbornica v okviru projekta SPOT Svetovanje v sodelovanju s Klubom logaških študentov organizira brezplačno delavnico, ki bo v sredo, 25. avgusta 2021, med 18.30 in 20.00 uro.

Delavnica bo potekala v okviru Kariernega dne - Logaško poletje 2021.

Na delavnici bodo mladi izvedeli vse, kar potrebujejo za začetek podjetniške poti. Namenjena je vsem, ki razmišljajo, da bi svoj hobi ali domačo dejavnost spremenil v uspešno obrt.

Dotaknili se bodo poteka odprtja podjetja in resnic o tem, kaj se zgodi s študentskim statusom v tem primeru, kaj z zavarovanjem in prispevki. Ker so začetki v podjetništvu nesigurni in strah vzbujajoči, bodo naslovili dobre prakse in pogoste napake mladih podjetnikov. Govorilo se bo tudi pomenu razvoja blagovne znamke in o tem, kako pomembno je svoje ideje začeti realizirati že danes, tudi če želiš podjetje odpreti čez nekaj let. Na voljo bo tudi čas za vprašanja udeležencev.

Predavatelj: mag. Dejan Šraml, direktor Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj