Brezplačno spletno izobraževanje - »Obdavčitev storitev z vidika DDV«

Brezplačno spletno izobraževanje - »Obdavčitev storitev z vidika DDV«

17. 08. 2021

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 25. avgust 2021, ob 13.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Vabljeni na brezplačno spletno izobraževanje - »Obdavčitev storitev z vidika DDV«, ki bo v sredo, 25. avgusta 2021 s pričetkom ob 13.00 uri. Usposabljanje bo potekalo preko ZOOM orodja.

Na izobraževanju boste obravnavali splošno pravilo, posebna pravila, nekatere posebnosti pri obdavčitvi storitev in samoobdavčitev, vse z vidika Zakona o DDV.

Cilj izobraževanja je seznanitev z uporabo splošnega in posebnih pravil pri storitvah ter delo na bolj zahtevnih primerih.

Program:

  • Splošno pravilo (klavzula, preverjanje veljavnosti identifikacijske številke za DDV…)
  • Uporaba osmih posebnih pravil
  • Posebnosti pri obdavčitvi kotizacij za izobraževanje, prevozih, restavracijskih storitvah, elektronskih storitvah, storitvah povezanih z nepremičninami
  • Kdaj naredimo samoobdavčitev

Predavateljica: Maja Dolinar Dubokovič je zaposlena v družbi Movens d. o. o. Medvode, kot davčna svetovalka. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Svojo poklicno pot je začela na davčni upravi in jo nadaljevala v revizijskih hišah. Celotno poklicno obdobje se poglobljeno ukvarja z davčnimi predpisi in svetovanjem na področju obdavčitve pravnih in fizičnih oseb, predvsem na področju DDV in dohodnine. Je članica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije. Piše tudi strokovne članke in predava na seminarjih, kongresih in simpozijih, povezanih z davčno tematiko.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do 24. 8. 2021, do 12.00 ure.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj