Brezplačna spletna delavnica - »Kaj za tvoje podjetje pomeni nova embalažna uredba?«

Brezplačna spletna delavnica - »Kaj za tvoje podjetje pomeni nova embalažna uredba?«

19. 05. 2021

Datum: 20. maj 2021, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Organizator: SPOT svetovanje Gorenjska

Z namenom zagotavljanja visoke ravni varstva okolja in odpravljanje težav s kopičenjem embalaže je v skladu z evropskimi smernicami sprejeta Uredba o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo.

Po novem bodo tako zavezanci za plačevanje embalažnine oz. ravnanja z odpadno embalažo vsa podjetja in vsi samostojni podjetniki, ki uvažajo oz. dajejo embalažo na slovenski trg, ne glede na količino. Do sedaj je veljalo, da stroškov ravnanja z odpadno embalažo niso imela tista podjetja, pri katerih letna količina embalaže dane na slovenski trg ni presegla 15 ton.

Kako se pripraviti na novo uredbo in kaj to pomeni za tvoje podjetje bodo s sodelovanjem s podjetjem Dinos d.o.o. predstavili na brezplačni delavnici.

Delavnica je namenjena vsem potencialnim in obstoječim podjetnikom, da se pravilno pripravijo na novo uredbo o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj