Brezplačna spletna Akademija marketinga: Primeri iz prakse

Brezplačna spletna Akademija marketinga: Primeri iz prakse

18. 05. 2021

Datum: 20. maj 2021, ob 18.00 uri 

Kraj: na spletu

Vsi vemo, da teorija prenese marsikaj, kako pa je s prakso, boste izvedeli na dogodku Akademija marketinga: Primeri iz prakse, kjer se vam bodo pridružili podjetniki in predstavniki podjetij, ki bodo povedali, kakšne strategije in prijemov se lotevajo v svojih podjetjih, da dosežejo čim večje število kupcev, ohranjajo zvestobo strank, spreminjajo navade in poskrbijo, da se ob njih nostalgično spominjamo otroštva.

Z vami bodo: 

  • Lea Norčič iz Atalntic Grupe

Lea je “Senior Brand Development Manager” v enem največjih podjetij na tem območju: Atlantic Grupa, ki ima blagovne znamke, ki nas spremljamo že od otroštva (nekatere so bila prisotna tudi že v času odraščanja naših staršev)- Barcaffe, Cedevita, Smoki, Cockta, Argeta in Donat.

Kakšna je strategija  pri ohranjanju zvestobe kupcev, kako jim še naprej uspeva ohranjati tako veliko priljubljenost kljub ostri konkurenci, kako pripraviti strategijo za produkt, ki se prodaja v različnih državah, bomo Leo povprašali na dogodku.

  • Tina Cipot

Tina je vodja korporativnega komuniciranja v Lidlu Slovenija, kjer z ekipo pripravljajo številne komunikacijske projekte, nudijo podporo aktivnostim drugih področij v podjetju ter snujejo projekte družbene odgovornosti, ki jih že od leta 2013 v podjetju združujejo pod imenom Ustvarimo boljši svet. Tina je ponosna prejemnica številnih priznanj, ki jih je v zadnjih letih komunikacijska ekipa Lidla Slovenija prejela na področju odličnosti komuniciranja, pojavnosti na družbenih medijih, vsebinskega komuniciranja in družbene odgovornosti.

  • Janez Skok iz Pivovarne Maister

Janezovega obiska smo vedno zelo veseli - pa ne samo zaradi piva, ampak tudi zaradi njegove zgovornosti. Kemik po izobrazbi in velik ljubitelj zgodovine, v Kamniku vari pivo pod skupnim imenom Maister. Kakšne prijeme uporablja, da je butično pivo približal tudi istim pivcem, ki so vajeni komercialnega piva- mogoče prav njegovo komunikativnost?

  • Vladimir Mičkovič od Juicy Marbles in ex. Kuche

Vladimir ima svoj prepoznaven slog komuniciranja z javnostjo. Njegov slog je edinstven in avtentičen, pri publiki pa vedno doseže odziv- pozitiven ali negativen; odvisno- kar je z marketinškega vidika je to odlično! Vladimir je v preteklosti skrbel za marketing pri veganskem lokalu Kucha, sedaj pa je del ekipe Juicy Marbels, ki že žanje uspehe tudi na svetovnem trgu. 

  • Mirza in Zlatan Ljubijankić iz BeLife Kombuche

Simpatična brata, Kamničana, ki sta orala ledino na področju kombucha. Pijača, ki je bila še nekaj let nazaj nepoznana, je postala ena najpriljubljenejših pijač. Kako sta se oglaševanja lotevala na začetku poslovne poti in kako zahtevne in obsežne so postale marketinške strategije, ko je BeLife kombucha postala reden izdelek na Sparovih policah, ju bomo povprašali na dogodku.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Obvezna je predhodna prijava. Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest.

Dodatne informacije: Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj