Brezplačna spletna delavnica - »Google my business«

Brezplačna spletna delavnica - »Google my business«

11. 05. 2021

Datum: 25. maj 2021, ob 10.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica vas 25. maja 2021, ob 10.00 uri vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Google my business«, ki bo potekala preko aplikacije ZOOM.

Za storitev »Google my busines« ste gotovo že slišali, malokdo pa zna prav pojasniti, kaj to sploh je, kajne? V prihajajoči delavnici vam omogočijo prav to - seznanili se boste s storitvijo, njenim namenom in funkcijami ter spoznali, kakšni so načini optimizacije storitve za predstavitev strankam že v samem brskalniku, brez vstopa na vašo spletno stran. Seveda bodo dodali tudi primere praktičnih rešitev in dobrih praks optimizacije prisotnosti na spletu.

Predavatelj vam bo uvodoma predstavil storitev, opisal postopek upravljanja strani podjetja in načine njene optimizacije. Po sami predstavitvi vam bo tudi na voljo za odgovore na vaša vprašanja.

Predavatelj: Žan Menart

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 24. 5. 2021 do 12. ure.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica se izvaja v okviru projekta »Izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022 - SPOT svetovanje Goriška«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj