Brezplačno spletno usposabljanje - »Štartaj Domžale: Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka - misija (ne)mogoče?«

Brezplačno spletno usposabljanje - »Štartaj Domžale: Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka - misija (ne)mogoče?«

11. 05. 2021

Datum: 12. in 17. maj 2021, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Do zaslužka in posla v času krize. Je to misija (ne)mogoče?

Na brezplačnem usposabljanju boste izvedeli vse, kar je potrebno, da vaš navdih spremenite v konkretno podjetniško idejo.

Naučili se boste kako ugotoviti, kateri je vaš idealni kupec, na katerega morate naslavljati svoje prodajne aktivnosti ter kako narediti prvo prodajo.

Vse to in še mnogo več vas čaka na brezplačnem spletnem usposabljanju, ki ga organizira Območna obrtno – podjetniška zbornica Domžale v okviru Spot svetovanje osrednjeslovenske regije.

2. Modul: Od ideje do kupca: sreda, 12. maj 2021, od 17.00 do 20.00 ure

Ali veste, katero je najpomembnejše vprašanje, ki si ga moramo postaviti v tej fazi razvoja? Kdo je moj kupec? To je najpomembnejše vprašanje. Ugotoviti morate, zakaj bi nekdo kupil vaš izdelek/storitev, ki ga želite razviti na podlagi vaše ideje.

Za uspeh poslovne ideje je pomembno, da kupcu ponudimo ugodnost, zaradi katere je pripravljen kupiti produkt in da izberemo tisti prodajni kanal, ki doseže čim več ljudi.

Skupaj se boste na praktičnem primeru naučili kako najti prvega kupca in kako ugotoviti kdo je vaša idealna stranka. Na praktičnem primeru se boste naučili detektivskega pristopa, da ugotovite ali za vašo idejo obstaja kupec.

3. Modul: Od kupca do prve prodaje: ponedeljek, 17. maj 2021, od 17.00 do 20.00 ure

V tej fazi razvoja se boste naučili, katera so tista 3 vprašanja, ki si jih moramo zastaviti. Če hočemo ustvariti odlično zgodbo, moramo najprej vedeti, katera vrednost za kupca se skriva  za našim produktom/storitvijo, le tako bomo lahko uspešni v prodaji.

Skupaj se boste skozi praktične primere in na igriv način naučili pojasniti vašim potencialnim kupcem, kakšna je vrednost vašega produkta. Naučili se boste kako pomembno je najprej testirati našo idejo in šele potem investirati vanjo. S pomočjo konkretnih korakov se boste naučili kako do svoje prve prodaje skozi izdelavo brošure in prodajnega pisma.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj