Brezplačni spletni dogodek - »Ključ do uspešne prodaje«

Brezplačni spletni dogodek - »Ključ do uspešne prodaje«

28. 04. 2021

Datum: 17. maj 2021, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: na spletu

Pod okriljem »Startup generatorja« so pripravili novo delavnico. Startup generator je program 6. delavnic, ki bo pospešil rast podjetniških idej. V SAŠA inkubatorju so nadgradili program podjetniški trampolin in naredili korak v dimenzijo virtualne resničnosti. Za vse, ki imajo energijo in podirajo okvirje mogočega, odpirajo dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

Delavnica z naslovom »Ključ do uspešne prodaje« vam bo predstavila pojem »podjetja«, stereotipe o prodaji in prodajnikih ter nas seznanila z bistvenimi elementi za uspešno prodajo na področju produkta/storitve, strategije in podatkov o kupcu.

V sklopu delavnice se boste lotili prodajnih procesov in orodij, B2B prodajnih verig in drugih prodajnih trikov.

O predavatelju: Martin Blazinšek je vpet v podjetništvo že od leta 2013, ko je ustanovil svoj prvi startup Enolyse. Nato je bil zaposlen v različnih podjetjih: Povio Labs, Plastika Skaza in Chipolo, kjer se je ukvarjal predvsem z digitalnim marketingom in prodajo. Z januarjem 2021 pa se je zaposlil kot direktor prodaje v hitro rastočem lokalnem podjetju Malinca, kjer razvija nove prodajne kanale in krepi prodajo v trgovskih verigah na slovenskem in hrvaškem trgu. Poleg redne zaposlitve uspešno vodi tudi spletno trgovino “stomprocket”, ki jo je septembra 2020 lansiral s sodelavcem iz Chipola.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj