Povabilo k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

Povabilo k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

23. 02. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Štajerska gospodarska zbornica, 22. 2. 2021, www.stajerskagz.si

V okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora delodajalcem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!«, katerega nosilec je Fundacija PRIZMA, po 3 letih ponovno izvajajo nacionalno raziskavo, s katero želijo ugotoviti obstoječe ukrepe, potrebe in ovire slovenskih podjetij različnih velikosti na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

Če ste zaposleni v vodstvu podjetja ali v strokovni službi, ki se ukvarja s kadri (npr. kadrovska služba, služba za varnost in zdravje pri delu ipd.) vas vljudno prosijo, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anonimno spletno anketo na povezavi: www.1ka.si/a/326843.

Anketo bo možno izpolniti do 19. marca 2021, rezultati raziskave pa bodo objavljeni na spletni strani projekta NAPREJ (www.naprej.eu) in predstavljeni na zaključni konferenci projekta, ki bo potekala junija 2021.

V primeru kakršnihkoli vprašanj so vam na voljo na e-naslovu: info@naprej.eu.

Za sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemjo!

Projekt NAPREJ sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj