Brezplačna strokovna delavnica - »Inovacija > ideja - Kako inovirati in razvijati nove rešitve?«

Brezplačna strokovna delavnica - »Inovacija > ideja - Kako inovirati in razvijati nove rešitve?«

23. 02. 2021

Datum: 3. marec 2021, med 12.00 in 15.00 uro

Kraj: na spletu preko orodja MS Teams

Vas konkurenca (pre/do)hiteva? Ne veste kako se lotiti inoviranja in iščete pomoč ter finančna sredstva za ta namen?

Pomurska gospodarska zbornica kot SPOT Svetovanje Pomurje organizira brezplačno strokovno delavnico z naslovom: »Inovacija > ideja - Kako inovirati in razvijati nove rešitve?«, ki bo 3. marca 2021, med 12.00 in 15.00 uro na spletu preko orodja MS Teams.

Z delavnico želijo animirati in seznaniti podjetja na nujnost stalnega inoviranja za obstoj in razvoj podjetja. Skozi interaktivno spletno delavnico bomo na praktičen način udeležencem predstavili, na kakšen način se lotiti inoviranja ter možnosti podpore, ki jih imajo na razpolago za ta namen. Na delavnici bo izvajalec poleg predajanja znanja in izkušenj tudi aktivno vključeval prisotne in spodbujal prenos izkušenj med vsemi udeleženci.

Podrobno bo predstavljen tudi razpis za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije 2021 in različne možnosti pridobivanja finančnih sredstev podjetij za raziskave, razvoj in inoviranje v letu 2021.

Delavnica je namenjena samostojnim podjetnikom, direktorjem podjetij, sodelavcem in vodjem proizvodnje, raziskav & razvoja, tehničnega razvoja, informatikom in vsem ostalim, ki vas zanima inovativnost, avtomatizacija, digitalizacija in robotizacija poslovanja in ste zadolženi za razvojno dejavnost v podjetju.

Trajanje delavnice: skupaj 3-4 šolske ure.

Strokovni izvajalec delavnice - dr. Aleš Ugovšek, vodja področja Tehnološki razvoj in inovativnost pri GZS Aleš Ugovšek je vodja področja za tehnološki razvoj in inovativnost na GZS, sovoditelj podcasta Gravitacija o idejah, inovacijah, razvoju, tehnologijah in poslovnih modelih, moderator javnih dogodkov ter nagrajen zlati inovator in prejemnik Puhovega priznanja za prenos znanstvenih izsledkov v gospodarsko prakso. Pri svojem delu se aktivno ukvarja s promocijo in spodbujanjem inovativnosti ter sodelovanjem med podjetji, institucijami znanja in drugimi deležniki inovacijskega ekosistema ter inovacijsko kulturo znotraj GZS.

Prijave sprejemajo do 1. 3. 2021 oz. do zapolnitve mest preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj