Javni razpis za dodeljevanje pomoči gospodarstvu v Mestni občini Celje zaradi izpada poslovanja zaradi posledic COVID-19 (Sars-CoV-2)

Javni razpis za dodeljevanje pomoči gospodarstvu v Mestni občini Celje zaradi izpada poslovanja zaradi posledic COVID-19 (Sars-CoV-2)

23. 02. 2021

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 26, Datum: 19. 2. 2021, Stran: 385

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa  je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za uresničevanje ciljev občine na področju razvoja gospodarstva, ki se dodeljujejo po pravilih o dodeljevanju pomoči de minimis za ukrep sofinanciranja gospodarskih subjektov v primerih naravnih in drugih nesreč - v primerih izrednih dogodkov.

Namen razpisa: Sredstva po tem razpisu se dodeljujejo z namenom vzpostavljanja ugodnejšega podjetniškega in inovativnega okolja za razvoj gospodarstva v občini.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina razpisanih sredstev za leto 2021 znaša 275.000,00 EUR.

Razpisnik: Mestna občina Celje

Rok: Rok za oddajo vloge je 12. 3. 2021, do 12. ure.

Dodatne informacije: Vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo lahko zainteresirani vlagatelji zastavijo izključno po elektronski pošti na naslov: mestna.obcina@celje.si, do vključno 4. 3. 2021 do 10. ure. Mestna občina Celje bo odgovore objavila na svoji spletni strani poleg razpisne dokumentacije najkasneje do 8. 3. 2021 do 15. ure.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija z obrazci je brezplačno na voljo na spletni strani Mestne občine Celje: https://moc.celje.si/javna-narocila.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj