Priložnosti prenosa tehnologij Instituta ''Jožef Stefan'' v slovenska podjetja

Priložnosti prenosa tehnologij Instituta ''Jožef Stefan'' v slovenska podjetja

16. 02. 2021

Vir in informacije: Institut "Jožef Stefan", https://ijs.si/

Se vaše podjetje ukvarja s področji elektronike, IT in telekomunikacij? Uvajate nove materiale in nanotehnologije v proizvodne procese in proizvode? Ste aktivni na področjih, ki vključujejo spoznanja iz bioloških in fizikalnih znanosti? Ali pa razmišljate o inovativni uporabi tehnologij in inovacij omenjenih področij tudi tam, kjer se do sedaj še ne uporabljajo?

Če ste na vsaj eno izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, vas vabimo k ogledu spletne baze patentov Instituta ''Jožef Stefan''.

Za dvajsetletno obdobje so zbrane informacije o vloženih in/ali podeljenih patentih, ki so po svoji vsebini zanimivi za podjetja. Podobno kot že v predhodno objavljeni brošuri Patents from the Jožef Stefan Institute 1999-2018, boste tudi v spletni bazi patentov našli ključne informacije, datume vložitve, opise in povezave do elektronske različice (vloženega/podeljenega) posamičnega patenta.

Brošuro in spletno bazo patentov so pripravili v Centru za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'', na katerega se lahko obrnete preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si za dodatne informacije in preverbo možnosti uporabe teh tehnologij in inovacij v vaših poslovnih procesih.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj