Brezplačni spletni dogodek - »Inovativni Poslovni Modeli in Digitalni Marketing«

Brezplačni spletni dogodek - »Inovativni Poslovni Modeli in Digitalni Marketing«

16. 02. 2021

Datum: 23. februar 2020, od 14.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Glasba, internet, igrice, poslovne aplikacije, socialni mediji,… Vse to in še marsikaj danes nosimo skorajda vsi ves čas pri sebi. Naše navade so se drastično spremenile v zadnjih 2 desetletjih, kakor se to še ni zgodilo nikoli v zgodovini človeštva - še posebej pa je v 2020 vse skupaj pohitril Corona virus!

Kako vse skupaj vpliva na razvoj poslovanja? Kakšne poslovne modele je omogočila računalniška revolucija in kasneje internetna? In ali lahko po vsem tem masovna uporaba relativno enostavne naprave vse skupaj še enkrat postavi na glavo?

Tematike, ki so zanimive za vsakogar, ki ga vsaj malce zanima poslovanje, novodobne tehnologije ali pa navade ljudi, kupcev, digitalnih nomadov,… Še posebej pa bo pritegnil tiste, ki vas zanima kako lahko danes praktično iz domačega naslonjača pričnete in izpeljete svoj lasten posel!

O izvajalcu

Z vami bo Jernej Vrčko, že od leta 2000  aktiven na razvoju programskih rešitev, ko je prišel s študijem računalništva na FRI-UNI. Nekaj vidnejših referenc: Hermes Softlab (e-davki, HRS) in Optilab (insurance fraud detection start-up).

V start-up svet je vstopil leta 2010 in supaj s prijateljem Jernejem Pircem iz Krškega razvil jVet informacijski sistem za veterinarje (v uporabi še danes), vmes pa je sokreiral številne start-up-e in pomagal uveljavljenim podjetjem pri digitalni preobrazbi. 2016-ega leta je vstopil v kripto svet in so-ustanovil Genesis, inštitut za razvoj in raziskave tehnologij veriženja blokov. Leta 2017 je so-ustanovil znamko Palmatrix, ki deluje kot platforma palmatrix.com.

Zadnja 3 leta tako v Sloveniji kot na mednarodnem področju mentorira in svetuje predvsem na področju razvoja in digitalnega marketinga:

  • Crypto-Tron Exchange & Shop (crypto-tron.com) - Tajska kripto menjalnica in spletna trgovina v pre-ICO fazi
  • Io - slovenski portal za tokenizacijo vsega v coming soon fazi
  • Green Bean - uspešen start-up iz Brežic na področju zdrave prehrane: www.facebook.com/greenbean.si
  • Io - start-up iz Dunaja, ki je po obdobju dveh let tik pred go-live

Več si lahko pogledate na LinkedIn strani: www.linkedin.com/in/jernejvrcko/.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj