Brezplačni spletni dogodek - »Predstavitev spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji«

Brezplačni spletni dogodek - »Predstavitev spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji«

09. 02. 2021

Datum: 9. februar 2021, ob 17.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Vabljeni na predstavitev usposabljanje ABC podjetništva, predstavitev Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021, predstavitev Podjetniškega inkubatorja Perspektiva in na predstavitev programa PONI - podjetno nad izzive.

Vsebina:  

  • SPOT SvetovanjePNR - Predstavitev sistema SPOT in storitev SPOT Svetovanje v regiji.
  • Usposabljanje ABC podjetništva- 50-urno brezplačno usposabljanje, namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, ki se želijo opolnomočiti s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti. Usposabljanja v letu 2021 organizira pet regijskih točk SPOT Svetovanje, potekala bodo on-line in se jih lahko udeležijo vsi potencialni podjetniki in podjetniki začetniki ne glede na regijo.
  • Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021- Upravičene prejemnice spodbude v višini 3.000 EUR so podjetnice začetnice, ki so/bodo v letu 2020 in 2021 (najkasneje 1 dan pred prijavo na razpis, to je do 30. 5. 2021) registrirale svoje podjetje in ki bodo uspešno zaključile usposabljanje ABC podjetništva.
  • Podjetniški inkubator Perspektiva- Predstavitev storitev in programov.
  • Program PONI - Podjetno nad izzive- Namenjen je osebam s podjetniškimi idejami ne glede na starost, spol in izobrazbo, ki izkazujejo namen in interes za podjetništva. Udeleženci se redno zaposlijo na RRA Zeleni kras za obdobje štirih mesecev in v te času pridobivajo podjetniška znanja, ki so potrebna za samostojno podjetniško pot.

Predavatelji:

  • Tomaž Stojanović, SPOT Svetovanje PNR; NEC, Cerknica
  • Predstavnik Podjetniškega inkubatorja Perspektiva
  • Jan Valenčič, RRA ZK - program PONI

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj