Brezplačni MPIK spletni seminar - »Z razpisom P2 do 54.000 eur za zagon podjetja«

Brezplačni MPIK spletni seminar - »Z razpisom P2 do 54.000 eur za zagon podjetja«

02. 02. 2021

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. februar 2021

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

V naslednjih tednih bo objavljen razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) - Spodbude za zagon inovativnih podjetij.

Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev, s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve.

Gre za enega redkih razpisov te vrste v Sloveniji, zato je ponujeno priložnost še toliko pomembneje izkoristiti! Pri tem vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami, znanji in storitvami pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK).
Razpis je primeren za vas, če imate podjetje, ustanovljeno v letu 2020, ali pa ustanovitev načrtujete v kratkem. Ob tem je pomembno, da razvijate inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljate na tuje trge. Letno je podprtih 40 podjetij iz celotne Slovenije.

Delavnica je vaš prvi korak na poti k pridobitvi sredstev. Na njej boste ugotovili, ali vaša ideja / podjetje ustreza pogojem razpisa. Po delavnici pa bodo izbranim podjetjem preko brezplačnega mentorskega in svetovalnega programa ponudili nadaljnjo pomoč pri prijavi. V zadnjih letih so na poti do pridobitve subvencije pomagali že več koroškim podjetjem - pridružite se jim tudi vi!

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava do 9. februarja 2021.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj