Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje turističnih projektov v občini Logatec za leto 2021

Javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje turističnih projektov v občini Logatec za leto 2021

02. 02. 2021

Objavljeno: Občina Logatec, 11. 1. 2021, www.logatec.si

Predmet razpisa: Finančna sredstva proračuna Občine Logatec za leto 2021, so namenjena sofinanciranju turističnih projektov v občini Logatec za leto 2021. Vsebinsko upravičene so dejavnosti in storitve, katerih izvajanje na ravni turističnega območja občine Logatec je v javnem interesu, in sicer: informacijsko turistična dejavnost, spodbujanje razvoja celovitih turističnih proizvodov turističnega območja, trženje celovite turistične ponudbe na ravni turističnega območja, razvoj in vzdrževanje skupne turistične infrastrukture, razvoj in vzdrževanje javnih površin namenjenih turistom, organizacija in izvajanje prireditev, ozaveščanje in spodbujanje lokalnega prebivalstva za pozitiven odnos do turistov in turizma in druge storitve, ki jih v turističnem območju brezplačno nudijo turistom.

Več

Pogoji za sodelovanje: Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava, ki delujejo na področju spodbujanja razvoja turizma na področju občine Logatec.

Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina sredstev javnega razpisa znaša 16.000,00 EUR.

Razpisnik: Občina Logatec

Rok: Rok za oddajo prijave je najkasneje do 11. 2. 2021, preko spletne aplikacije.

Dodatne informacije: Za vse informacije v zvezi z javnim razpisom se obrnite na uradno osebo Sebastjana Cvetrežnika, osebno, preko elektronskega naslova: sebastjan.cvetreznik@logatec.si ali po telefonu na številko: (01) 7590 606. Seznanjanje s spletno aplikacijo bo potekalo po vnaprejšnjem dogovoru na gornje kontakte. Po potrebi bodo organizirane osebne ali skupinske konzultacije za pravilno vpisovanje podatkov v aplikacijo.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija, navodila in obrazci so na voljo na spletni strani: http://logatec.tendee.net/.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj