Brezplačna spletna podjetniška šola - »Naša perspektiva 2021«

Brezplačna spletna podjetniška šola - »Naša perspektiva 2021«

26. 01. 2021

Datum: pomlad 2021

Kraj: na spletu

Imate inovativno podjetniško idejo? Vključite se v Našo perspektivo 2021! Letošnji nagradni sklad znaša kar 15.000 eur!

Vse zainteresirane podjetnike ter posameznike in skupine s perspektivnimi podjetniškimi idejami vabijo k vključitvi v predinkubacijski program "Naša perspektiva 2021".

Gre za brezplačno podjetniško šolo, ki bo potekala v obliki e-izobraževanj (oz. v kolikor bodo razmere dopuščale tudi v obliki izobraževanj, ki bodo potekala v prostorih Podjetniškega inkubatorja Perspektiva) in 3-mesečnega mentorskega programa.

Namenjena je inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki si želijo podpore  pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Več

Kako poteka prijava?

  • Prijavite se preko tega spletnega obrazcanajkasneje do nedelje, 22. 2. 2021, do 24.00 ure.
  • V selekcijskem izboru se boste vsi prijavljeni kandidati predstavili pred strokovno komisijo, ki bo izbrala 10 najperspektivnejših idej, nosilce teh idej bodo vključili v predinkubacijski program "Naša perspektiva".
  • V treh mesecih boste pridobili vrsto podjetniških znanj, dodeljeni pa vam bodo tudi izkušeni notranji in zunanji mentorji, ki vam bodo stali ob strani pri razvoju vaše podjetniške ideje.
  • Predvidoma konec septembra 2021 bo strokovna komisija na zaključnem dogodku izbrala in nagradila tri najperspektivnejše ideje, ki se bodo potegovale za nagrade iz nagradnega sklada v vrednosti 15.000 eur.

Kaj lahko pričakujete?

  • Brezplačno podporo izkušenih mentorjev pri razvoju vaše podjetniške ideje.
  • Aktualna podjetniška znanja.
  • Oblikovan poslovni načrt za uspešno realizacijo vaše podjetniške ideje.
  • Mreženje in nova poznanstva.

Kje dobite dodatne informacije?

Poziv in možnost prijave vam bodo predstavili na virtualnem dogodku Start-Tourism-Up in Naša perspektiva 2021, skupaj z ostalimi programi PIP. Pridružite se jim v četrtek, 28. januarja 2021, ob 14.00 uri na naslednji povezavi.

Oglejte si lanskoletne utrinke, izkušnje udeležencev in predstavitev programa NAŠA PERSPEKTIVA v promocijskem videu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj