Brezplačni spletni dogodek - »Bird Buddy« - ptičja krmilnica za 3 milijone dolarjev

Brezplačni spletni dogodek - »Bird Buddy« - ptičja krmilnica za 3 milijone dolarjev

12. 01. 2021

Datum: 13. januar 2021, ob 16. uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Ekskluzivni vpogled v zakulisje najuspešnejšega slovenskega Kickstarter projekta z ustanoviteljema Žigo Vrtačičem in Francijem Zidarjem.

Kot se za čas novih začetkov spodobi, novo sezono SG Meetov začenjajo udarno, in sicer z najbolj vročo podjetniško zgodbo pri nas!

Franci Zidar in Žiga Vrtačič sta se 18. novembra podala na negotovo pot zbiranja zagonskih sredstev prek platforme Kickstarter. Za cilj sta si postavila znesek 50.000 evrov, upala sta na 10-kratni izplen, zdaj pa že vemo, da bosta z Bird Buddyjem, pametno ptičjo krmilnico, 14. januarja 2021 tudi uradno prevzela laskavi naslov najuspešnejšega slovenskega Kickstarter projekta vseh časov.

Na tokratnem spletnem SG Meetu boste skupaj s podjetnikoma prvič javno spregovorili o podrobnostih nastanka ideje in preverjanja tržnega potenciala, o ključnih elementih Kickstarter kampanje in prihodnjih izzivih, ki čakajo ekipo v nastajanju, ter nenazadnje o vlogi kakovostnega podpornega okolja skozi celoten proces.

Vse tiste, ki želite iz prve roke izvedeti, zakaj gre pri uspehu projekta Bird Buddy za vse prej kot za naključje in vse tiste, ki želite edinstveni vpogled v šolski primer, kako se je zelo smiselno lotiti vsake nove podjetniške zgodbe, vabijo, da se pridružite v sredo, 13. januarja 2021, ob 16. uri preko aplikacije ZOOM.

Z Žigo Vrtačičem in Francijem Zidarjem se bo pogovarjal Krešo Gotovac (Kyuriosity Startup Studio & SGF COO). Pogovoru bodo sledila vprašanja občinstva.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj