DigithON: kooperacijsko srečanje na področju digitalizacije v turizmu

DigithON: kooperacijsko srečanje na področju digitalizacije v turizmu

05. 01. 2021

5 0
Koristnost članka
5 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 24. februar 2021, od 10.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

DigithON: Inovacije in digitalizacija v turizmu je dogodek virtualnega mreženja, ki bo potekal 24. februarja 2021, od 10.00 do 16.00 ure v okviru projekta BE-READI ALPS.

Navdihujoči slavnostni govori, informativne delavnice in B2B sestanki za pridobivanje znanj in novih poslovnih stikov.

Covid-19 je revolucioniral način vzpostavljanja komercialnih partnerstev in iskanja zanesljivih in zaupanja vrednih akterjev za širitev vaše mreže. Imate morda na polici inovativno idejo, vendar vam za izvedbo primanjkuje strokovnega znanja? Iščete pravega ponudnika storitev in digitalnega ponudnika za izboljšanje nekaterih postopkov ali lansiranje novih storitev na trg? Ali ponujate IT in inovativne storitve, ki lahko MSP pomagajo s svojo tehnologijo in podpirajo prihodnjo rast njihovega podjetja?

Ta dogodek prava priložnost, da na enostaven in varen način spoznate nove stike!

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju turizma, digitalne preobrazbe in soritvenih inovacij, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih. Od 10. februarja 2021 dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci in izpolnite svoj urnik za 24. februar 2021. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in predstavitev ideje o svojem podjetju in projektu potencialnim partnerjem.

Povezava na platformo: BE READI - DIGITHON - Info (b2match.io)

S pomočjo mreženja na dogodku bodo udeleženci imeli edinstveno priložnost, da se srečajo s podjetji na področju tehnologij digitalne preobrazbe. Povezovanje bo osredotočeno na digitalno preobrazbo v sektorju turizma.

Z udeležbo na 20-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi komercialnimi in tehnološkimi partnerji za razvoj vašega podjetja.

Glavne teme

Na dogodku DigithON bodo obravnavali teme, kot so: razvoj in izvajanje novih procesov v turistični panogi in funkcij z uporabo digitalizacijskih tehnologij, povečanje učinkovitosti v turistični panogi, razvoj storitev / procesov / rešitev IKT.

Ciljne skupine

Podjetja, ki jih zanima razvoj projektov povezanih z digitalizacijo; podjetja, ki iščejo partnerje in nova sodelovanja; inovativna podjetja in zagonska podjetja, ki iščejo nove stranke in partnerje; strokovnjaki iz turistične branže; akademiki, načrtovani projekti na področju razvoja in inovacij; svetovalci, ki ponujajo svoje storitve itd.

Več

Za več informacij o dogodku so vam na voljo tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj