Brezplačni spletni dogodek - »Kreativni prodajni prijemi za Startup-e«

Brezplačni spletni dogodek - »Kreativni prodajni prijemi za Startup-e«

15. 12. 2020

Datum: 15. december 2020, od 16.00 do 17.30 ure

Kraj: online v izvedbi Erudio HUB

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 bodo v "on-line" obliki izvedli spletni seminar z nekaterimi interakcijami. Predstavljene bodo uporabne vsebine s področja prodaje, predvsem B2B prodaje. Predstavljeni bodo tudi kreativni pristopi, s pomočjo katerih sprostiti in razviti svoj prodajni potencial ter prebojna kreativna tehnika, ki pomnoži učinke prodajnih in marketinških akcij.

Predstavljene bodo tudi podporne storitve za podjetništvo in startupe, ki jih ponujajo SPS, SPIRIT Slovenija, javna agencija itd., kakor tudi projekt SIO ERUDIO HUB 2020-22.

Predavatelj: Blaž Branc, direktor podjetij NewcompanyX in Baltazar consulting.

S svojimi 18-letnimi izkušnjami v prodaji in 20-letnimi izkušnjami v kreativni industiriji navdihuje mnoge, ki imajo željo po novem znanju in razširjenem pogledu ter možnostmi v prodaji in podjetniškem okolju. Je licencirani trener po metodi Experiential learning & Critical pedagogy (IELN, Estonija), med drugim tudi avtor knjige Imagine This - The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment (Rollespilsakademiet, Copenhagen, 2018) in ustanovitelj slovenske Meetup® skupine Futuristi. Sodeloval pa je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Helios, HSE, Merkur, Generali, Intesa Sanpaolo, Gorenje, Austrian Airlines idr.

Dogodek bo vodila Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o..

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dodatne informacije: Več informacij dobite tudi na e-naslovu: hub@erudio.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj