3. spletna transformacijska delavnica - »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

3. spletna transformacijska delavnica - »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

15. 12. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 22. december 2020, od 17.00 do 19.30 ure

Kraj: na spletu preko spletne platforme ZOOM

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi na 3. spletno transformacijsko delavnico z naslovom: »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja, ki bo potekala 22. decembra 2020, od 17.00 do 19.30 ure preko spletne platforme ZOOM.

NA 3. TRANSFORMACIJSKI DELAVNICI bo svojo zgodbo z nami delil Domen Rozman iz Dunking Devils.

3. transformacijska delavnica je namenjena poglobljenemu in iskrenemu pogovoru o trenutni podjetniški realnosti, ko smo se vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije.

Tokratna delavnica bo osredotočena na:

  • Zakaj, kdaj in kako se je potrebno lotiti transformacije poslovnega modela.
  • Katere so šibke točke ali pa skriti potenciali, ki nas lahko na tej poti ovirajo ali pa dajo nov zagon, da rešimo ali pa nadgradimo svoj posel. 

prvem delu delavnice bo svojo svežo izkušnjo in preizkušnjo na poti transformacije poslovnega modela z nami delil Domen Rozman idejni vodja Dunking Devils. V nadaljevanju pa bo Tatjana Fink podala še strokovna stališča, priporočila pri procesu postavljanja novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov.

drugem delu delavnice bomo konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci,  podkrepili s strokovnimi komentarji, priporočili in odgovori na vprašanja.    

V teh časih je pomembna, če ne že nujna, prilagoditev na novo realnost in izgradnja še močnejših trajnostnih temeljev, na katerih bo osnovana naša prihodnost, v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti. Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.

Se vidimo 22. decembra 2020, od 17.00 do 19.30 ure preko spletne platforme ZOOM. Število mest je omejeno na 15 podjetij.

Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.

Prijava: Prijave sprejemamo najkasneje do 21. 12. 2020. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj