Brezplačni spletni seminar - »Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev le teh preko portala SPIRIT Invest Slovenia (SPOT IP)«

Brezplačni spletni seminar - »Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev le teh preko portala SPIRIT Invest Slovenia (SPOT IP)«

08. 12. 2020

Datum: 15. december 2020, od 9.00 do 10.00 ure 

Kraj: na spletu preko platforme ZOOM

RRA Koroška že od leta 2016 dalje izvaja aktivnosti na področju identificiranja in promocije investicijskih priložnosti v Koroški regiji. Njihov cilj je vpisati Koroško med investicijsko zanimive destinacije in privabiti k investiranju tako domače kot tuje vlagatelje.

Aktivnosti so pričeli izvajati z identifikacijo investicijskih priložnosti v regiji, kjer so največ interesa prepoznali na področju turizma, poslovnih nepremičnin in novih produktov. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujejo vse - od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.

Za namene predstavitve investicijskih priložnosti so se udeleževali različnih dogodkov, kot so bili Invest in Slovenia v Luxembourgu, Expo Real v Münchnu, Investicijska konferenca v Londonu, Investicijske priložnosti Podravja v Ljubljani, bili pa so tudi soorganizator dogodka ESIC v Mariboru.

Nosilcem investicijskih priložnosti tako nudijo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji. 

Od letošnjega leta dalje v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija in regionalnega skrbništva investicijske predloge v Sloveniji predstavljajo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev: https://investslovenia.spiritslovenia.eu/.

Program spletnega seminarja:

Namen spletnega seminarja je predstavitev spletnega portala SPOT IP, v katerega se vpisujejo investicijski predlogi v Sloveniji in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija.

Spletni seminar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti, vsem lastnikom poslovnih nepremičnin, ki so namenjeni za prodajo, lokalnim skupnostim, subjektom podpornega okolja in podjetnikom, ki iščejo sovlagatelje za širitev poslovanja.

V okviru spletnega seminarja boste spoznali, kje vam lahko pomagajo pri promociji investicijskih priložnosti, prav tako pa se boste seznanili z uporabo spletnega portala, ki vam bo omogočil samostojno vpisovanje in posodabljanje lastnih investicijskih priložnosti.

Rok za prijavo je do 14. 12. 2020, do 10.00 ure.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj