Brezplačni poslovni forum za visokotehnološka podjetja v biofarmaciji

Brezplačni poslovni forum za visokotehnološka podjetja v biofarmaciji

17. 11. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 25. november 2020, ob 15. uri

Kraj: na spletu preko konferenčne platforme HOPIN.TO

Vabljeni na poslovni forum, na katerem boste raziskovali trenutne razmere in razvojne priložnosti na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije. Letošnja pandemija je imela na ta področja še posebej močan vpliv, zato boste podrobneje pogledali novonastale potrebe na trgu, hkrati pa bodo slovenskim inovativnim razvojnim podjetjem predstavili priložnosti, ki se skrivajo v povezovanju s potencialnimi partnerji zunaj Evrope.

Forum bo odgovarjal na naslednja vprašanja:

 • Kako pandemija spreminja področje biofarmacije, medicine in nanotehnologije na mednarodni ravni?
 • Kako lahko v trenutni situaciji okrepimo sodelovanje na teh področjih in s skupnimi močmi bolje odgovorimo na trenutne potrebe? Na to temo bosta spregovorila vodja projektov pri NIBRT (Nacionalni inštitut za raziskave in usposabljanje na področju bioprocesov na Irskem), Killian O’Driscollter profesor ljubljanske Fakultete za farmacijo, Borut Štrukelj.
 • Lahko pandemija na splošno pospeši razvoj cepiv?
 • Kako je potrebno zakonodajno podpreti razvojno sodelovanje med malimi in srednje velikimi podjetji ter njihovo ustvarjeno dodano vrednost?
 • Kateri so prvi koraki pri vzpostavitvi sodelovanja z mednarodnimi razvojnimi institucijami, kot je Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj (UNIDO)? UNIDO-v prispevek na tem področju nam bo predstavil Bernardo Calzadilla-Sarmiento, direktor področja za digitalizacijo, tehnologijo in kmetijstvo.
 • Katere priložnosti odpira sodelovanje v mednarodnih razvojnih projektih, podprtih s strani Evropske unije?

Prav tako boste spoznali priložnosti znotraj projekta “Vzpostavitev slovensko-kubanskega inovacijskega klustra s poudarkom na bio-farmacevtski industriji, medicini in nanotehnologiji 2020-2021”.

Dogodek je namenjen majhnim in srednje velikim podjetjem (tako startupom kot scaleupom), ki delujejo na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije. Prav tako tudi partnerskim podjetjem, ki so vključeni s skupne razvojne projekte znotraj organizacije UNIDO.

Prijavite se na dogodek, če vas zanima:

 • katera so nova zahtevana znanja in informacije, ki jih narekujejo novonastale potrebe na trgu na področju biofarmacije, medicine in nanotehnologije,
 • povezovanje z inovativnimi podjetji v vaši industriji ter mednarodnimi razvojnimi institucijami, kot je UNIDO,
 • kako vstopiti na tuj trg, posebej zunaj Evropske unije (tudi v države tretjega sveta),
 • kako zgraditi prepoznavnost in kredibilnost na tujih trgih,
 • kako vzpostaviti ali okrepiti mednarodno poslovno sodelovanje in dvigniti prodajo na tujih trgih,
 • katere priložnosti so odprte v okviru skupnih razvojnih projektov.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in to preko konferenčne platforme HOPIN.TO.

Prijave: Prijavite zbirajo na spletnem naslovu: https://hopin.com/events/go-global-biopharma-business-forum.

Dogodek organizira Slovenski podjetniški sklad v okviru programa #StartupPlusProgram in je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj. Ključna partnerja dogodka sta UNIDO in slovensko Ministrstvo za zunanje zadeve.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj