Javni poziv za izbor digitalnih inovacijskih stičišč (DIH) za Evropska digitalna inovacijska stičišča (EDIH)

Javni poziv za izbor digitalnih inovacijskih stičišč (DIH) za Evropska digitalna inovacijska stičišča (EDIH)

27. 10. 2020

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 152, Datum: 23. 10. 2020, Stran: 2252

Namen javnega poziva: Namen javnega poziva je zagotoviti nacionalni izbor Digitalnih inovacijskih stičišč, ki bodo Evropski komisiji predlagana za nadaljnji postopek.

Cilj javnega poziva: Cilj je zagotoviti krepitev lokalnega in nacionalnega potenciala digitalne preobrazbe, tako v zasebnem, kakor tudi javnem sektorju, zato je pomembno neprofitno delovanje EDIH, kar omogoča nepristransko usmerjanje in izvajanje aktivnosti.

Predmet javnega poziva: Predmet poziva je izbor prijaviteljev, ki bodo podali ustrezno vlogo z opisom pričakovanih nalog prihodnjih EDIH. Gre za prvo fazo postopka, saj bo drugo fazo ključno izpeljala Evropska komisija, na podlagi DEP.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Ministrstvo za javno upravo

Rok: Rok za oddajo prijave je do 27. 11. 2020 do 12. ure.

Dodatne informacije: Dodatne informacije v zvezi s pripravo prijav in vsebino pozivne dokumentacije so prijaviteljem dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov. Kontaktni podatki: mag. Polona Jerina, Ministrstvo za javno upravo, e-naslov: gp.mju@gov.si. Vprašanja vezana na javni poziv se lahko pošljejo po elektronski poti do vključno 20. 11. 2020, na e-naslov: gp.mju@gov.si. Odgovori na vprašanja bodo objavljeni na uradni spletni strani ministrstva in štejejo za del javnega poziva.

Več: Več o javnem pozivu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj