Brezplačni spletni dogodek - »Oblikovanje predstavitve podjetja (pitch)«

Brezplačni spletni dogodek - »Oblikovanje predstavitve podjetja (pitch)«

20. 10. 2020

Datum: 16. november 2020, od 16. do 19. ure

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

»Če nimamo dobrega nagovora (pitch-a), potem nimamo dobrega izdelka.« Vsak podjetnik potrebuje dober »pitch«, s katerim jasno komunicira pravo vrednost njegove obljube o izkušnji. Dober »pitch« je zmes dobrega oblikovanja in dobrega trženja. Gre za pravo zavezništvo dveh tradicionalno zagriženih nasprotnikov - designa in marketinga. Na predavanju boste spoznali osnovne elemente za izdelavo pitcha (nagovora).

Predavatelj: Peter Bruner je podjetnik in vsesplošen kreativec. Svojo podjetniško pot je začel graditi že pri 22 letih, ko je ustanovil svoje prvo podjetje OOSM net d.o.o. in glavna dejavnost podjetja je z razvojem lastnega software-a postal digital signage. Trenutno imajo pisarne tudi v Amsterdamu in Londonu. Kot obetaven startup na področju novih tehnologij so bili v začetku leta 2015 izmed preko 700 prijavljenih podjetij izbrani v svetovno znan pospeševalnik StartUpBootCamp na Nizozemskem. Peter je kot CEO podjetja v pospeševalniku imel čast, da je bil njegov učitelj in mentor David Beckett, svetovno znan pitch-coach in številni drugi trenerji za govor, retoriko in igro na odru.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj