Brezplačna spletna šola za vlagatelje

Brezplačna spletna šola za vlagatelje

13. 10. 2020

Datum: 14. oktober 2020, med 15 in 18. uro

Kraj: na spletu preko aplikacije Zoom

Vabijo vas, da se pridružite na prvi Šoli za vlagatelje, ki jo RRA Koroška oz. Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK) izvaja skupaj s Poslovnimi angeli Slovenije, SAŠA Inkubatorjem, KIKštarterjem in Katapultom.

Cilj šole je približati vlaganje tveganega kapitala (investiranje v startupe) večjemu številu zainteresiranih vlagateljev.

Če vas startupi zanimajo, imate željo, da bi pomagali novim generacijam podjetnikov, hkrati pa imate na voljo nekaj kapitala, ki ga želite plasirati v tvegane naložbe, potem je ta šola odličen prvi korak.

Spoznali boste, kako se tvegan kapital razlikuje od drugih vrst naložb, kako poiskati startup, na kaj moramo biti pozorni pred odločitvijo za naložbo, kako poteka spremljanje naložbe in kdaj lahko računamo na exit.

Delavnico bo izvajal Tilen Travnik, soustanovitelj D.Labs, kjer je skozi poslanstvo podjetja 12 let intenzivno delal z IT zagonskimi podjetji. Prvo naložbo je izvedel pred šestimi leti, od takrat naprej pa je investiral že v vseh oblikah – prek skladov in neposredno kot poslovni angel. Deluje tudi v naložbenem odboru KIKštarter pospeševalnika in v komisijah Slovenskega podjetniškega sklada. Asistiral mu bo Matjaž Jug, predsednik KIKštarterja Kamnik.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj