Brezplačni dogodek - »ABC podjetništva: Poslovni bonton«

Brezplačni dogodek - »ABC podjetništva: Poslovni bonton«

06. 10. 2020

Datum: 7. oktober 2020, ob 9. uri

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Na tretji delavnici v sklopu ABC podjetništva se bodo udeleženci spoznali z osnovami poslovnega bontona, od oblačenja, do pravil pri poslovnih večerjah / kosilih, do osebne komunikacije v različnih situacijah.

Preko vsebine bodo udeleženci osvojili osnove poslovnega bontona, v vsebino so zajete vse novosti sodobnega bontona, kulture vedenja. Seveda pa je v vsebino zajeto tudi vse tisto, kar potrebujemo v našem zasebnem življenju z našimi najbližjimi, prijatelji in znanci.

Posebni poudarek je namenjen primerom iz prakse, morebitnim dilemam v katerih se kot ljudje, ki smo vpeti v različne delovne procese in različne življenjske situacije, še prehitro znajdemo.

Predavatelj: Bojana Košnik Čuk - po končanem študiju geografije in zgodovine jo je pritegnilo širši javnosti skrito, vendar zelo kompleksno dogajanje v zakulisju vseh pomembnejših državniških dogodkov. Organizacija, logistika, pravila lepega vedenja (z nadpomenko protokol), zlasti na diplomatski ravni, do postali njen vsakdanji izziv. Izkušnje, ki jih je pridobila v letih, ko je vodila protokol na različnih ministrstvih in vladnih uradnih (med drugimi Vodja protokola Službe Vlade RS za evropske zadeve, Ministrstva za obrambo RS, Vlade RS, servis za protokolarne storitve RS ter Ministrstva za zunanje zadeve), prenaša na številne slušatelje na predavanjih, v strokovnih člankov in ustanovila tudi lastno podjetje BONTON, d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj