Raziskava - »Evropske naložbe v Keniji«

Raziskava - »Evropske naložbe v Keniji«

22. 09. 2020

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 15. 9. 2020, Avtor: Katja Cimperšek, Ministrstvo za zunanje zadeve, Direktorat za gospodarsko in javno diplomacijo, Sektor za bilateralno gospodarsko sodelovanje II

Delegacija Evropske unije v Keniji izvaja raziskavo o prisotnosti in poslovanju evropskih podjetij Keniji. Cilj raziskave je prepoznati ovire in priložnosti, s katerimi se soočajo evropska podjetja v Keniji ter pridobiti informacije, ki bodo delegaciji in veleposlaništvom držav članic EU v pomoč pri pogovorih s kenijsko vlado glede izboljšanja poslovnega okolja v Keniji. Vsi odgovori podjetij bodo obravnavani diskretno, v skladu z veljavnimi predpisi o zaščiti podatkov in bodo predstavljeni samo v zbirni obliki.

Evropska podjetja in potencialni vlagatelji so vabljeni, da sodelujejo v raziskavi in izpolnijo spletni vprašalnik na povezavi EU investment in Kenya survey.

Rok: Rok za posredovanje odgovorov je 23. september 2020.

Dodatne informacije: Ines Escudero, The Trade and Private Sector Development (TPSD) Facility, e-naslov: inescudero@gmail.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj