Brezplačna predstavitev podjetniške zgodbe - »Malinca«, Idrija

Brezplačna predstavitev podjetniške zgodbe - »Malinca«, Idrija

21. 07. 2020

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 21. julij 2020, od 17. do 19. ure 

Kraj: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija

Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Pod imenom Malinca se skrivata Nastja in Andreja, ki sta sedem let nazaj svojo strast do zdravega življenja spremenili v posel. Na začetku, ko sta začeli s spletno trgovino, sta dobivali le po nekaj naročil na dan, danes jih tudi po 200 in od tega lahko živita. V njuni ekipi je še 5 deklet in 3 fantje, in skupaj so ustvarili uspešno in prepoznavno podjetje.

Nekaj poudarkov iz vsebine dogodka: predstavitev podjetniške zgodbe in podjetja Malinca, podjetniški začetki, marketinški pristopi, vodenje podjetja in veliko praktičnih primerov.

Več 

Izvajalka: Nastja Kramer (Malinca), ustanoviteljica podjetja

Prijave: Prijave so obvezne. Število mest je omejeno zaradi spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije. Udeleženci morate imeti s seboj maske. Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca ali na e-naslovu: izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na telefonski številki: (05) 37 43 913. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj