Dnevi slovenskega turizma

Dnevi slovenskega turizma

15. 11. 2011

Datum:8. in 9. december 2011

Kraj: Portorož

Slovenska turistična organizacija, Ministrstvo za gospodarstvo, Turistična zveza Slovenije, Turistično gostinska zbornica, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Združenje turističnih agencij Slovenije in Kongresni urad Slovenije vas vabijo na prvi osrednji slovenski dogodek "Dnevi slovenskega turizma", ki bo potekal 8. in 9. decembra 2011, v Portorožu.

Turizem je zagotovo eden največjih ekonomskih in družbenih fenomenov današnjega časa, ki posega na številna področja življenja. S svojimi številnimi ugodnimi vplivi na gospodarski, družbeni in socialni razvoj ter pomembnimi ekonomskimi učinki predstavlja eno izmed najpomembnejših gospodarskih panog ter enega izmed glavnih dejavnikov nacionalnega in regionalnega razvoja v Sloveniji.

Letos bo tako prvič izveden osrednji slovenski dogodek DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA, ki pod eno streho združuje vse večje strokovne inštitucije s področja turizma v Sloveniji.

Dnevi slovenskega turizma so namenjeni usklajevanju stališč o nadaljnjih strateških usmeritvah in trženju turizma na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, izobraževalnim vsebinam, usklajevanju tekočih politik in pomembnejših projektov slovenskega turizma ter mreženju strokovnih, poslovnih in odločevalskih turističnih javnosti.

Dnevi slovenskega turizma se bodo zaključili v petek 9. decembra ob 20.00 uri s svečano podelitvijo priznanj, ki se bo v sodelovanju z Radiotelevizijo Slovenija direktno prenašala na 1. programu.

Program Dnevov slovenskega turizma

Prijava

Dodatne informacije: Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, Kontaktna oseba: Špela Ivančič, Tel: 01 589 85 35, E-pošta: spela.ivancic@slovenia.info.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj