STO z javnim pozivom za promocijo turističnih paketov na domačem trgu

STO z javnim pozivom za promocijo turističnih paketov na domačem trgu

19. 05. 2020

Vir in informacije: STAkrog, 8. 5. 2020, https://krog.sta.si/

Slovenska turistična organizacija (STO) je 8. maja 2020 objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva. Cilj je komuniciranje paketov v okviru kampanje za domači trg in s tem povečanje števila prihodov in nočitev domačih gostov ter večanje prihodkov v turizmu.

V obdobju ob umiritvi razmer po zajezitvi korona virusa, odpravi omejitev in možnosti potovanj v okviru Slovenije, STO namreč načrtuje izvedbo vseslovenske komunikacijske kampanje v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki, mediji in drugimi institucijami. Z njo naj bi spodbujala prebivalce Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja.

Turistične pakete je možno oddati v kategorijah aktivnih ali družinskih počitnic, kulinarične in welness ponudbe, ponudbe mest, kulture in festivalov, za zimski sklop pa tudi zimske ponudbe.

Paketi bodo objavljeni na osrednjem turistične portalu: www.slovenia.info. STO bo paketne ponudbe med drugim vključevala na pristajalno stran kampanje za domači trg, pa tudi na različne že obstoječe produktne vsebine. Podrobnejše informacije o ponudbi in možnost rezervacije se bo vršila preko povezav na spletnih straneh, ki jih bo v ta namen navedel ponudnik.

Poziv je odprt do konca letošnjega leta.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj