NAŠA PERSPEKTIVA - Poziv za najperspektivnejšo podjetniško idejo Primorsko-notranjske regije 2020

NAŠA PERSPEKTIVA - Poziv za najperspektivnejšo podjetniško idejo Primorsko-notranjske regije 2020

19. 05. 2020

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Objavljeno: Zavod Znanje Postojna, OE Podjetniški inkubator Perspektiva, 10. 5. 2020, www.inkubator-perspektiva.si 

Namen javnega poziva: Osnovni javnega poziva je spodbujanje in razvoj podjetniške kulture in inovativnosti.

Z javnim pozivom se išče inovativne poslovne ideje, ki imajo potencial za rast in nadaljnji razvoj. Končni cilj natečaja je realizacija poslovnih idej s podporo Podjetniškega inkubatorja Perspektiva, s tem pa krepitev podjetništva v lokalnem in širšem poslovnem okolju.

Izbor je namenjen vsem posameznikom in ekipam posameznikov, ki želijo razviti svojo poslovno idejo. Prednost imajo mladi do 29 let in nosilci potencialnih start-up podjetij.

Več

Pogoji za sodelovanje:

  • Prijavitelj je lahko: vsaka fizična oseba, stara najmanj 18 let. V primeru ekipe mora vsaj 50 % ekipe izpolnjevati pogoj starosti več kot 18 let. Vodja skupine je na obrazcu imenovan kot prijavitelj in je kontaktna oseba za komunikacijo z organizatorjem in izvajalcem natečaja.
  • Podjetniška ideja mora predstavljati inovativno, zanimivo poslovno priložnost ali družbeno invencijo, ki mora biti izvedljiva. Perspektivna podjetniška ideja se lahko nanaša na izdelek, proces in/ali storitev in lahko prihaja iz katerekoli panoge.
  • Na natečaj se lahko prijavijo tako tisti, ki že imajo razvite tehnološke in ne-tehnološke izdelke, procese ali storitve) kot tudi tisti, ki imajo inovativne podjetniške ideje, za katere menijo, da imajo potencial za razvoj.
  • Vsak prijavitelj lahko v tem pozivu sodeluje samo z eno (1) podjetniško idejo. Sodelovanje na pozivu je brezplačno, zahteva pa se brezpogojno sprejemanje vseh pravil in pogojev sodelovanja iz razpisne in prijavne dokumentacije, kar prijavitelj izrazi z izpolnitvijo prijave.
  • Prijavitelj po lastni presoji sam poskrbi za ureditev zaščite svoje intelektualne lastnine, pred oddajo podjetniške ideje na javni poziv.
  • Na javni poziv se ne smejo prijaviti člani strokovne komisije, zaposlenih in njihovi družinski člani, kot jih opredeljuje Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije

Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Podjetniški inkubator Perspektiva, v sodelovanju z Občino Postojna

Rok: Rok za oddajo prijave je do 22. 5. 2020.

Dodatne informacije: Potencialni prijavitelji lahko dobijo dodatne informacije o javnem pozivu vsak delovni dan po telefonu ali elektronski pošti: info@inkubator-perspektiva.si, Kontaktni osebi:

Vse informacije bodo objavljene na spletni strani: www.inkubator-perspektiva.si.

Več: Več o javnem pozivu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj