Na poti do trajnostnih socialnih naložb - povabilo k sodelovanju v mednarodnem tekmovanju

Na poti do trajnostnih socialnih naložb - povabilo k sodelovanju v mednarodnem tekmovanju

11. 05. 2020

Vir in informacije: BSC Kranj d.o.o., 28. 4. 2020, www.bsc-kranj.si

Imaš poslovno idejo s pozitivnim okoljskim ali družbenim učinkom? Želiš izvedeti več o naložbah z družbenim učinkom in njihovem financiranju? Zainteresirane vabijo k sodelovanju v izobraževanju in mednarodnem tekmovanju, kjer bodo najboljši poslovni načrti tudi nagrajeni.

Do konca maja 2020 je v okviru projekta Finance4SocialChange, programa Podonavje odprt mednarodni natečaj za najboljšo poslovno idejo s t. i. družbenim učinkom, kamor so povabljena tudi slovenska socialna in družbeno odgovorna podjetja. Prijave vseh zainteresiranih, s kratkim opisom poslovne ideje, sprejemajo na spletni strani AIR: Accelerating Investment Readiness.

Natečaj bo združil 300 podjetnikov iz podonavske regije: Avstrije, Nemčije, Romunije, Bolgarije, Slovaške, Hrvaške, Srbije, Moldavije, Ukrajine in Slovenije. Natečaj je dvostopenjski, razglašeni bodo zmagovalci po skupinah držav, kjer Slovenija sodeluje s Hrvaško in skupni zmagovalec celotnega natečaja.

Sodelovanje poteka v angleškem jeziku. Najboljši bodo nagrajeni, omogočeno pa bo tudi izobraževanje, mentoriranje ter predstavitev najboljših idej pred vlagatelji. Prijave vseh zainteresiranih, s kratkim opisom poslovne ideje, sprejemajo do konca maja na povezavi: https://air-mooc.teachable.com/.

Dodatne informacije: BSC Kranj d.o.o., Franja Gabrovšek Schmidt, e-naslov: franja.gabrovsek.schmidt@bsc-kranj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj