Brezplačni spletni dogodek - »Orodja digitalnega marketinga«

Brezplačni spletni dogodek - »Orodja digitalnega marketinga«

11. 05. 2020

Datum: 12. maj 2020, od 17. do 20. ure

Kraj: online v izvedbi SAŠA Inkubatorja

V trenutni situaciji smo lahko bolj kot kadarkoli prej občutili pomen spleta. Če smo se še nedolgo tega pritoževali nad »zasvojenostjo« s spletnimi platformami in aplikacijami, smo kaj hitro spoznali, da je splet orodje, ki nas lahko povezuje. 

Pred velik izziv je bilo postavljenih predvsem veliko podjetnikov, ki do sedaj spletu niso posvečali velike pozornosti, hkrati pa je posel zacvetel tistim, ki so splet uporabili kot učinkovit kanal za promocijo in prodajo.

V SAŠA inkubatorju so pripravili paket šestih delavnic z naslovom: Connected marketing, ki vas bodo čez strukturiran program pripeljale do uspešnega online marketinga, ki povezuje različne kanale in nam omogoča, da pridobivamo, merimo in analiziramo podatke o uspešnosti naših kampanj. 

Skrivnost digitalnega marketinga se skriva v (pravilni) rabi orodij, ki so nam na voljo - od spletnih orodij, ki nam pomagajo pri raziskavi ali analizi trga, do orodij, ki nam bodo več povedala o naših (potencialnih) kupcih; od Facebook pixlov, do integracije in povezave FB in IG računov, do Google analitike, ki kaže dogajanje na naši spletni strani. Poleg tega boste konkretneje spoznali še Facebookov Ads Manager - orodje, kjer postavljamo in spremljamo FB in IG oglase - ter pregledali Google Analytics, ki nam pomaga natančno razumeti, navade, obnašanje uporabnikov naše spletne strani. 

Ciljna skupina so potencialni podjetniki in startup podjetja.

Delavnice so namenjene podjetnikom, ki niso popolni začetniki. Glede na to, da je program zastavljen zelo dinamično, je število udeležencev omejeno. Izmed vseh prijav bod izbrali 12 podjetnikov, ki se bodo udeležili brezplačnih delavnic. 

Udeležba je brezplačna

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Ani Anžej, e-naslov: ana.anzej@sasainkubator.si

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj