Brezplačna on-line delavnica - »Kako uspešno predstaviti podjetniško idejo - pitching«

Brezplačna on-line delavnica - »Kako uspešno predstaviti podjetniško idejo - pitching«

05. 05. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 14. maj 2020, ob 10. uri 

Kraj: na spletu

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico z naslovom: »Kako uspešno predstaviti podjetniško idejo - pitching«

Peter Bruner: "Dober PITCH odpira vrata in denarnice."

Veščina dobre predstavitve svoje podjetniške ideje oziroma izdelka ali storitve je v današnjem svetu hitrih informacij izjemno pomembna. Za pripravo prepričljivega »pitcha« si je potrebno vzeti čas. Na on-line delavnici boste izvedeli kako nastopati, da boste prepričljivi in kako pripraviti kratko in učinkovito predstavitev produkta ali storitve. 

Vsebina delavnice:

  • Kaj je »pitch« in kako se lotimo priprave »pitcha«.
  • Struktura »pitcha« pri predstavitvi podjetniške ideje.
  • Kako pri predstavitvi izstopati in biti drugačen.
  • Pomen neverbalne komunikacije. 

Več

Cilj delavnice je izobraziti udeležence, da bodo na koncu jasno vedeli, kaj poudariti, ko je potrebno opraviti kratek pitch, s katerim prepričati investitorja ali komisijo ali ne nazadnje kupca izdelka ali storitve. 

Predavateljica: Lara Pirc, bivša radijska moderatorka in novinarka, voditeljica tako protokolarnih kot zabavnih prireditev, podjetniška svetovalka, mentorica javnega nastopanja in »pitchanja«. Na delavnici vam bo predala znanja, ki jih je tekom let pridobila z izobraževanji kot so Gustav Kaser trening international z Marto Kos ipd.. 

Delavnica je namenjena že delujočim podjetjem in potencialnim podjetnikom, ki se pripravljajo za vstop v podjetništvo. 

Udeležba je brezplačna

Prijave: Prijavite se lahko najkasneje do torka, 12. maja 2020 preko spletne prijavnice. Po tem roku boste na vaš elektronski naslov prejeli link, preko katerega boste dostopili do on-line delavnice. 

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite po telefonu na številki: (05) 662 58 34 oz. po e-pošti: spot.obalnokraske@gmail.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj