Brezplačni spletni seminar - »Izzivi in priložnosti novih razmer«

Brezplačni spletni seminar - »Izzivi in priložnosti novih razmer«

24. 04. 2020

Datum: 6. maj 2020, od 9. do 11. ure 

Kraj: na spletu

Predvsem samostojni podjetniki in lastniki zasebnih podjetij se te dni soočate s situacijo, kako boste preživeli ter na kakšen način boste poslovali po koncu epidemije. Ste vsak dan v strahu in negotovosti? Ne veste kako obvladati svoje misli ter na kakšen način se umiriti ter se odzvati na dano situacijo.

Udeleženci delavnice se boste seznanili kako obvladati stresna stanja, prepoznati v novih razmerah izzive in priložnosti ter kako okrepiti svojo osebnost, da boste v prihodnost stopili močnejši kot prej.

Delavnica je namenjena MSP podjetjem in potencialnim podjetnikom.

I. NOVE RAZMERE - IZZIVI IN PRILOŽNOSTI

  • Znašli smo se v novih razmerah življenja in poslovanja(Naredimo hitro bilanco kaj smo izgubili , kaj še imamo in kako naprej)
  • Ustvarimo novo normalnost v spremenjeni realnosti(Naučimo se obvladovati nove razmere z zavedanjem, sprejemanjem, prilagajanjem in odkrivanjem priložnosti, ki nam jih nova realnost prinaša!
  • Kako »preseči« vpliv okolja in časa ter ohraniti pozitivno osredotočenost?

II. OKREPIMO SVOJO OSEBNOST IN ZGRADIMO SVOJ VARNI »MIKROKOZMOS«

  • Ključen je naš odziv na dano situacijo
  • 7 temeljev uspešne osebnosti v luči novih razmer (dobra psihična forma, odgovornost, proaktivnost, usmerjenost, pogum in vztrajnost, empatija in sodelovanje)
  • Sklenimo krog pozitivnega odziva in prevzemimo krmilo
  • Samodisciplina je kraljica vseh navad (kaj je samodisciplina, kako jo zgraditi in vzdrževati) 

Več 

Spletni seminar bo izvedla predavateljica Matej Milost direktorica podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, ki že 23 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 250 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko štiridesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetij in projektov. Njenih predavanj se je do danes udeležilo več kot 250 podjetij in prek 1000 udeležencev. 

Udeležba je brezplačna!

Prijave: Prijave na spletni seminar zbirajo najkasneje do ponedeljka, 4. maja 2020 preko spletne prijavnice

Dodatne informacije: OOZ Sežana, svetovalka Petra Weber, Tel: (05) 62 02 851 oz. po e-pošti: petra.weber@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj