Brezplačna predstavitev razpisa - »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«, Novo mesto

Brezplačna predstavitev razpisa - »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«, Novo mesto

25. 02. 2020

Datum: 28. februar 2020, od 9.00 do 11.30 ure

Kraj: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Predstavitev je namenjena vsem, ki so zainteresirani za prijavo na razpis »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«.

Vsebina: Ob razpisu Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«, Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, organizira podporna izobraževanja.

Predmet razpisa so nepovratne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja  kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter vzpodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom.

Na izobraževalni delavnici bo podrobneje predstavljen razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije v zvezi z razpisom.  Na individualnih svetovanjih pa bodo lahko kandidati iz prve roke pridobili osnovne podatke o prijavah.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj