Objavljen javni razpis za priznanje poslovne odličnosti

Objavljen javni razpis za priznanje poslovne odličnosti

11. 02. 2020

Vir in informacije: STA, 31. 1. 2020, www.sta.si

Vladni odbor za državna priznanja za poslovno odličnost je 31. januarja 2020 v Uradnem listu RS objavil javni razpis za podelitev tega priznanja za leto 2020. Gre za najvišje priznanje države za dosežke na področju kakovosti proizvodov in storitev ter kakovosti poslovanja, na prijave pa bodo čakali do 28. maja 2020.

K prijavi so vabljena podjetja in organizacije iz zasebnega in javnega sektorja, ki imajo najmanj 15 zaposlenih za polni delovni čas. Vlogo morajo oddati na naslov javne agencije SPIRIT Slovenija, kjer je na voljo tudi razpisna dokumentacija. Ta bo prispele vloge pregledala 1. junija 2020.

Priznanje za poslovno odličnost spodbuja slovenske organizacije k uvajanju sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja poslovne odličnosti ter hkrati daje njegovim prejemnikom večjo moč pri njihovi konkurenčnosti doma in v svetu.

Podelitev priznanja za poslovno odličnost za leto 2019 je napovedana za čez približno mesec dni, kdo bo prejemnik priznanja za leto 2020, pa bo znano februarja ali marca prihodnje leto.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj